...

15 تا از خطرناک ترین هکر های دنیا: بزرگترین گروه هکر جهان را بشناسید

در پس پرده‌ی دنیای دیجیتال، بزرگترین هکرهای دنیا چه با انگیزه‌های سازنده و چه با نیت‌های مخرب، مرزهای امنیت سایبری را به چالش کشیده‌اند. از اعماق شبکه‌های کامپیوتری تا صفحات خبری، خطرناک ترین هکر های جهان نه تنها ساختارهای قدرت را به لرزه درآورده‌اند، بلکه نگاه ما را به مفهوم امنیت در عصر اطلاعات دگرگون می‌کنند. هک کامپیوتر، به معنای شناسایی و بهره برداری از نقاط آسیب پذیر سیستم و شبکه به منظور دسترسی غیرمجاز به آن سیستم‌هاست. اما همه بزرگترین هکرهای دنیا لزوماً خرابکار نیستند. هکرهای کلاه سفید ممکن است در امنیت سایبری یا به عنوان مهندسان نرم‌افزار و آزمایش‌کننده، به دنبال حفره‌های امنیتی باشند تا روی رفع آنها کار کنند.

5
(2)

از سوی دیگر، خطرناک ترین هکر های دنیا که از دسته کلاه سیاه‌ها به حساب می‌آیند با نیت خرابکارانه کار می‌کنند. جالب است بدانید در این میان، یک منطقه خاکستری بزرگ هم وجود دارد که پر از فعالان سیاسی و هکرهایی است که هم مقاصد مفید را دنبال می‌کنند و گاهی حرکاتی خلاف قانون و اخلاقیات می‌زنند.

با نجوافکت همراه باشید تا 15 نفر از خطرناک ترین هکر های دنیا که با هوشی برق‌آسا و توانایی‌هایی متفاوت به سیستم‌های به ظاهر نفوذناپذیر دست یافته اند آشنا شوید. 

خطرناک ترین هکر های دنیا کدامند؟

هر ساله هکرها چندین تریلیون دلار خرج روی دست شرکت‌ها و کاربران آنها می‌گذارند. طبق گزارش مجله CPO، تا سال 2021، هزینه حملات خطرناک ترین هکر های دنیا در جهان سرجمع چیزی حدود 6 تریلیون دلار برآورد شده بود. این مبلغ از 2 تریلیون دلار ضرر گزارش شده در سال 2019 نیز بیشتر است.

بیشتر مشکل جرایم سایبری، ناشی از همان حفره‌های امنیتی اینترنت هستند که اکثر کاربران از آنها آگاهی دارند. حتی آماتورترین هکرها نیز به راحتی می‌توانند تمام ابزارهای مورد نیاز خود را به صورت آنلاین تقریباً بدون هیچ هزینه ای پیدا کنند.

یورش خطرناک ترین هکر های جهان یک شبه اتفاق نیفتاده است. کار خطرناک ترین هکر های دنیا، بیش از یک دهه به طول انجامید تا آسیب‌پذیری‌های مهم را کشف کنند و از استراتژی‌های پایه اینترنت و آزادی دسترسی همگانی به آن پرده بردارند. در ادامه به معرفی لیست بزرگترین گروه هکر جهان خواهیم پرداخت.

1. کوین میتنیک (Kevin Mitnick)؛ بزرگترین هکر دنیا

بزرگترین هکرهای دنیا - 1. کوین میتنیک (Kevin Mitnick)؛ بزرگترین هکر دنیا

کوین میتنیک، نفر اول لیست خطرناک ترین هکر های دنیا و یک چهره مهم در فضای سایبری آمریکا به حساب می‌آید. میتنیک کار خود را در نوجوانی آغاز کرد. در سال 1981، کتابچه راهنمای کامپیوتر از Pacific Bell را به سرقت برد و این اولین اقدام جدی‌اش برای ورود به عرصه هک بود. در سال 1982، او سایت فرماندهی دفاع آمریکای شمالی (NORAD) را هک کرد. این دستاورد میتنیک، الهام‌بخش فیلم بازی‌های جنگی در سال 1983 شد.

در سال 1989، او شبکه Digital Equipment Corporation (DEC) را هک کرد و از نرم افزار آنها کپی برداشت. از آنجایی که DEC در آن زمان یک تولید کننده پیشرو کامپیوتر بود، این هکر معروف دنیا خودش را در معرض لو رفتن قرار داد. بعداً میتنیک دستگیر و روانه زندان شد. اما حتی در طول آزادی مشروط خود، سیستم‌های پست صوتی Pacific Bell را هک کرد.

میتنیک در طول حرفه خود به عنوان یکی از بزرگترین هکرهای تاریخ، هرگز از دسترسی و داده‌هایی که به دست آورده بود سوء استفاده نکرد. عموماً اعتقاد بر این است که او زمانی کنترل کامل شبکه Pacific Bell را به سادگی به دست آورد تا ثابت کند که این سیستم تا چه حد نفوذپذیر است. بعد از این اقدام فوراً حکم دستگیری میتنیک صادر شد، اما او فرار کرد و بیش از دو سال در اختفا به زندگی خود ادامه داد.

زمانی که دستگیر شد، به دلیل چندین فقره کلاهبرداری با خط تلفن و کلاهبرداری کامپیوتری در زندان گذراند. اگرچه میتنیک در نهایت کلاه سفید شد، اما همچنان به عنوان یکی از بزرگترین هکرهای دنیا در منطقه کلاه خاکستری به حساب می‌آید.

2. انانیموس (Anonymous) از بزرگترین گروه های رخنه گر

بزرگترین گروه هکر جهان - 2. انانیموس (Anonymous)

در سال 2003، یک انجمن ناشناس در بوردهای پیام سایت 4chan فعالیت خود را شروع کرد. این گروه با اینکه از خطرناک ترین هکر های دنیا به حساب می‌آید، اما وابسته به هیچ سازمان و ارگانی نیست و به ادعای اعضا، تنها بر مفهوم عدالت اجتماعی تمرکز دارد. برای مثال، در سال 2008 این گروه با کلیسای ساینتولوژی به مشکل خورد و شروع به غیرفعال سازی سایت‌های این کلیسا کرد. در نتیجه بر رتبه‌بندی جستجوی آن‌ها در گوگل تأثیر منفی گذاشت و دستگاه‌های فکس آن را با تصاویر کاملاً سیاه پوشاند.

در مارس 2008، گروهی ناشناس با ماسک معروف گای فاکس در مقابل مراکز ساینتولوژی در سراسر جهان رژه رفتند. طبق گزارش مجله نیویورکر، FBI و سایر آژانس‌های مجری قانون برخی از اعضای پرکار این بزرگترین گروه هکر جهان را ردیابی کرده اند. اما هیچ سلسله مراتب واقعی در این سازمان وجود ندارد که به کمک آن، بتوان اعضا را شناسایی کرد. در نتیجه جلوگیری از فعالیت Anonymous یا حذف کامل آن تقریباً غیرممکن است. انانیموس را می‌توان قوی ترین هکر جهان نامید.

3. آدریان لامو (Adrian Lamo)

خطرناک ترین هکر های جهان - 3. آدریان لامو (Adrian Lamo)

یکی از عجیب‌ترین و خطرناک ترین هکر های دنیا، نفر سوم لیست ماست. در سال 2001، آدریان لامو 20 ساله با استفاده از یک ابزار مدیریت محتوایی محافظت نشده در یاهو، یکی از مقالات رویترز را دستکاری کرد و یک نقل قول جعلی به دادستان کل سابق، جان اشکرافت نسبت داد. این اولین اقدام لامو به عنوان بزرگترین هکر امریکا بود.

لامو اغلب سیستم‌ها را هک می‌کرد و سپس به مطبوعات و قربانیان خود اطلاع می‌داد. در برخی موارد، او بعد از کشف حفره‌های امنیتی در رفع آنها نیز همکاری می‌کرد. با این حال، لامو در سال 2002 پا را از گلیم درازتر کرد. او بعد از هک شبکه اینترانت نیویورک تایمز، نام خودش را به فهرست منابع متخصص افزود و شروع به تحقیق در مورد اطلاعات محرمانه شخصیت‌های برجسته کرد.

لامو علاوه بر یکی از بزرگترین گروه هکر جهان، به نام «هکر بی‌خانمان» هم شناخته می‌شد چون ترجیح می‌داد با یک کوله پشتی در خیابان‌ها پرسه بزند و اغلب آدرس ثابتی نداشت.

4. آلبرت گونزالس (Albert Gonzalez)

عجیب ترین هکر های جهان - 4. آلبرت گونزالس (Albert Gonzalez)

به گزارش نیویورک دیلی نیوز، گونزالس (معروف به “soupnazi”) پیش از اینکه به یکی از خطرناک ترین هکر های دنیا بدل شود، در دبیرستانش در میامی، رهبری گروهی به نام «رهبر مشکل‌دار خوره‌های کامپیوتر» را به دست گرفته بود. او در نهایت داخل سایت تجارت غیرقانونی Shadowcrew.com مشغول به کار شد و یکی از بهترین هکرها و مدیران آن به حساب می‌آمد.

گونزالس در 22 سالگی به دلیل کلاهبرداری از کارت بدهی مربوط به سرقت داده‌ها از میلیون‌ها حساب اعتباری در نیویورک دستگیر شد. اما او با وجود اینکه یکی از خطرناک ترین هکرهای دنیا به حساب می‌آمد، به یک خبرچین برای سرویس مخفی تبدیل شد و در نهایت به بازداشت ده‌ها عضو Shadowcrew کمک کرد.

گونزالس در طول مدتی که به عنوان یک خبرچین حقوق می‌گرفت، به فعالیت‌های مجرمانه خود هم ادامه داد. او به همراه گروهی از همدستانش بیش از 180 میلیون حساب کارت را از شرکت‌هایی مانند OfficeMax، Dave and Buster و Boston Market به سرقت برد. مجله نیویورک تایمز خاطرنشان می‌کند که حمله گونزالس در سال 2005 به خرده فروش آمریکایی TJX اولین نقض زنجیره ای اطلاعات اعتباری بود.

این هکر معروف و تیمش با استفاده از یک تزریق اولیه SQL، حفره‌هایی را در چندین شبکه شرکتی ایجاد کردند و حدود 256 میلیون دلار را تنها از TJX به سرقت بردند. دادستان فدرال در طول محکومیت خود در سال 2015، گونزالس را یکی از مخوف ترین هکرهای دنیا دانست و حملات او به حساب‌ها را «بی سابقه» خواند.

5. متیو بیوان و ریچارد پرایس (Matthew Bevan – Richard Pryce): بزرگترین گروه هکر جهان

بزرگترین هکر جهان کیست - 5. متیو بیوان و ریچارد پرایس (Matthew Bevan - Richard Pryce)

متیو بیوان و ریچارد پرایس تیمی از بزرگترین هکرهای بریتانیایی بودند که در سال 1996 چندین شبکه نظامی از جمله پایگاه نیروی هوایی گریفیس، آژانس سیستم اطلاعات دفاعی و موسسه تحقیقات اتمی کره (KARI) را هک کردند. بیوان (Kuji) و پرایس (Datastream Cowboy) متهم شدند که با لو دادن تحقیقات KARI به سیستم‌های نظامی آمریکا، ممکن بود جنگ جهانی سوم را شعله ور کنند.

بیوان ادعا می‌کند که به دنبال اثبات یک نظریه توطئه بشقاب پرنده بوده است و به گفته بی بی سی، پرونده او شباهت‌هایی به گری مک کینون دارد. بیوان و پرایس نشان دادند که حتی شبکه‌های نظامی نیز می‌توانند آسیب‌پذیر باشند.

6. جینسون جیمز آنچتا (Jeanson James Ancheta)

بزرگترین هک های تاریخ - 6. جینسون جیمز آنچتا (Jeanson James Ancheta)

جینسون جیمز آنچتا برخلاف سایر خطرناک ترین هکر های دنیا مانند انانیموس، علاقه‌ای به هک کردن سیستم‌های اطلاعات کارت اعتباری یا خراب کردن شبکه‌ها برای رعایت عدالت اجتماعی نداشت. در عوض، آنچتا به عملکرد ربات‌ها علاقه نشان می‌داد، به عبارتی روبات‌های مبتنی بر نرم‌افزار که می‌توانند سیستم‌های کامپیوتری را آلوده و در نهایت کنترل کنند.

در سال 2005 با استفاده از یک سری بات‌نت‌های بزرگ توانست بیش از 400000 کامپیوتر را در معرض خطر قرار دهد. به گفته Ars Technica، او این ماشین‌ها را به شرکت‌های تبلیغاتی اجاره می‌داد و برای نصب مستقیم ربات‌ها یا ابزارهای تبلیغاتی مزاحم بر روی سیستم‌های خاص پول دریافت می‌کرد.

آنچتا به عنوان یکی از عجیب ترین هکر های جهان به 57 ماه زندان محکوم شد. این اولین باری بود که یک هکر به دلیل استفاده از فناوری بات نت به زندان فرستاده شد.

7. مایکل کالس (Michael Calce)

لیست خطرناک ترین هکر های جهان - مایکل کالس (Michael Calce)

نفر بعدی از خطرناک ترین هکر های دنیا، کم سن ترین هکر جهان نیز به حساب می‌آید. در فبریه 2000، مایکل کالس 15 ساله معروف به “Mafiaboy”، کشف کرد که چگونه شبکه‌های کامپیوترهای دانشگاه را تحت کنترل درآورد. او از منابع ترکیبی آنها برای ایجاد اختلال در موتور جستجوی شماره یک در آن زمان استفاده کرد؛ یعنی Yahoo. در عرض یک هفته با حملات DDoS (حمله انکار سرویس توزیع‌شده) حملاتی علیه شرکت‌های DELL، ebay، سی‌ان‌ان و آمازون ترتیب داد. این اقدام سرورهای شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار داد و باعث از کار افتادن وب‌سایت‌هایشان شد.

زنگ بیدارباش کالس، شاید برای سرمایه گذاران جرایم سایبری و حامیان اینترنت دردسرسازترین زنگ خطر بود. زمانی که می‌شد بزرگ‌ترین وب‌سایت‌های جهان با ارزش بالغ بر ۱ میلیارد دلار را به همین راحتی به خطر انداخت، آیا محیط آنلاین واقعاً ایمن بود؟ اغراق نیست اگر بگوییم بعد از حملات خطرناک ترین هکر های جهان و به خصوص حمله‌های کالس، تصویب قانون جرایم سایبری ناگهان به اولویت اصلی دولت‌ها تبدیل شد.

8. کوین پولسن (Kevin Poulsen)

بزرگترین هکرهای دنیا - 8. کوین پولسن (Kevin Poulsen)

در سال 1983، پولسن 17 ساله با نام مستعار Dark Dante، به ARPANET که شبکه کامپیوتری پنتاگون بود دست یافت و باعث شد نامش در لیست خطرناک ترین هکر های دنیا قرار بگیرد. اگرچه او به سرعت دستگیر شد، اما دولت تصمیم گرفت پولسن را که در آن زمان خردسال بود تحت پیگرد قانونی قرار ندهد. در عوض، او را با یک اخطار و تعهد رها کردند.

پولسن به این هشدار توجه نکرد و به هک کردن ادامه داد. در سال 1988، پولسن یک کامپیوتر فدرال را هک کرد و پرونده‌های مربوط به رئیس جمهور مخلوع فیلیپین، فردیناند مارکوس را کشف کرد. اما بعد از اینکه متوجه شد تحت تعقیب مقامات قرار دارد رو به اختفا آورد. پولسن در حال فرار نیز مشغول هک کردن پرونده‌های دولتی و افشای اسرار بود. طبق گفته وب‌سایت خودش، این هکر معروف دنیا در سال 1990 ایستگاه یک مسابقه رادیویی را هک کرد و ترتیبی داد که صد و دومین تماس‌گیرنده باشد. به همین راحتی یک پورشه صفر کیلومتر، سفر تعطیلات و 20000 دلار برنده شد.

پولسن خیلی زود دستگیر شد و به مدت سه سال از استفاده از کامپیوتر منع شد. او از آن زمان به عنوان یکی از خطرناکترین هکر های دنیا شناخته می‌شود که به هک کلاه سفید و روزنامه نگاری روی آورده است. درحال حاضر در مورد امنیت سایبری و مسائل اجتماعی-سیاسی وب برای Daily Beast، مجله Wired و وبلاگ خود می‌نویسد.

او همچنین با برخی از خطرناک ترین هکر های دنیا روی پروژه‌های مختلفی که به عدالت اجتماعی و آزادی اطلاعات اختصاص داشته اند، همکاری کرده است. شايد مهم‌تر از همه، همكاری او با آدام سوارتز و جيم دولان براي توسعه نرم‌افزار منبع باز SecureDrop باشد كه در ابتدا با نام DeadDrop شناخته مي‌شد. در نهایت، پولسن این پلتفرم که امکان برقراری ارتباط امن بین روزنامه نگاران و منابع را فراهم می‌کرد، به بنیاد آزادی مطبوعات واگذار کرد.

9. گری مک کینان (Gary McKinnon)

خطرناکترین هکر های دنیا - 9. گری مک کینان (Gary McKinnon)

طبق گفته مقامات نظامی ایالات متحده، مک‌کینان یکی از مخوف ترین هکرهای دنیا معرفی شده است که بزرگترین نفوذ سایبری به سیستم‌های نظامی و پایگاه‌های هوایی این کشور را در کارنامه خود دارد. این هکر اسکاتلندی مشکلات جدی برای سیستم‌های نظامی امریکا به بار آورد و خسارتی بیش از 700 هزاردلار روی دست آنها گذاشت.

اولین کامپیوتری که گری مک کینان در اختیار داشت، مدل Atari 400 بود که مشخص شد می‌شود از آن برای یادگیری کدنویسی بیسیک استفاده کرد. بین سال‌های 2001 تا 2002 و در زمان وقوع حملات 11 سپتامبر، مک کینان موفق شد به 97 رایانه در نیروی نظامی ایالات متحده و ناسا نفوذ کند و سیستم‌های دولت ایالات متحده را در آستانه ویرانی قرار بدهد. به گفته خود او، هدف اصلی پرده برداری از اسرار UFO و مدارکی بود که نشان می‌دادند ایالات متحده با سیاست‌های خود، از دسترسی آزادانه به منابع انرژی جایگزین سوخت‌های فسیلی جلوگیری می‌کند. مک کینان با وجود چنین پرونده‌ای همچنان یکی از عجیب ترین هکر های جهان به حساب می‌آید.

رسیدگی به پرونده مک کینان بیش از 10 سال به طول انجامید. یکی از خطرناک ترین هکر های دنیا در نهایت به چندین دهه زندان و میلیون‌ها دلار جریمه محکوم شد. امروزه مک‌کینان در سمت ادمینی سیستم مشغول به کار است.

10. جاناتان جیمز (Jonathan James)

مخوف ترین هکرهای دنیا - 10. جاناتان جیمز (Jonathan James)

جاناتان جیمز با استفاده از نام مستعار cOmrade چندین شرکت را هک کرد. به گفته نیویورک تایمز، چیزی که واقعاً توجه جیمز را به خود جلب کرد، هک کامپیوترهای وزارت دفاع ایالات متحده بود. جالب‌تر این بود که یکی از بزرگترین هکرهای جهان در آن زمان فقط 15 سال داشت. جیمز در مصاحبه ای با پی سی مگ اعتراف کرد تا حدی از کتاب The Cuckoo’s Egg الهام گرفته که جزئیات شکار یکی از خطرناک ترین هکر های جهان در دهه 1980 را شرح می‌دهد. جیمز طی حمله‌های خود به اطلاعات بیش از 3000 کارمندان دولت، نام کاربری، رمز عبور و سایر داده‌های حساس آنها دسترسی پیدا کرد.

جیمز در سال 2000 دستگیر و به شش ماه حبس خانگی و محرومیت استفاده از کامپیوتر محکوم شد. با این حال، یک تخلف مشروط باعث شد که او شش ماه را نیز در زندان بگذراند. جاناتان جیمز کم سن ترین هکر جهان بود که به دلیل نقض قوانین جرایم سایبری محکوم شد. در سال 2007 هک فروشگاه TJX بسیاری از اطلاعات خصوصی مشتریان را به خطر انداخت. علیرغم فقدان شواهد، مقامات گمان می‌کنند که جیمز نیز ممکن است در این حمله دست داشته باشد.

در سال 2008 جیمز با شلیک گلوله خودکشی کرد. به گزارش دیلی میل، در یادداشت خودکشی او آمده است: «من به سیستم «عدالت» ایمان ندارم. شاید اقدام امروز من و این نامه، پیام قوی‌تری برای مردم داشته باشد. در هر صورت، کنترلی روی این وضعیت ندارم و این تنها راه است که دوباره کنترل خودم را به دست بگیرم.»

11. ASTRA

تفاوت این هکر با سایر موارد لیست خطرناک ترین هکر های دنیا، این است که هرگز به طور عمومی شناسایی نشد. با این حال، به نقل از دیلی میل، برخی اطلاعات در مورد ASTRA منتشر شد. در سال 2008 توسط مقامات دستگیر شد و در آن زمان به عنوان یک ریاضیدان یونانی 58 ساله شناخته شد. طبق گزارش‌ها، تقریباً نیم دهه بود که گروه داسو را هک می‌کرد. در آن زمان، او نرم افزارها و داده‌های مربوط به فناوری پیشرفته تسلیحاتی را به سرقت برد و سپس به 250 نفر در سراسر جهان فروخت.

این حمله یکی از بزرگترین هک های تاریخ به حساب می‌آمد که با استفاده از بدافزارها و حملات سایبری، به گروه داسو 360 میلیون دلار خسارت وارد کرد. هیچ کس نمی‌داند چرا هویت کامل او هرگز فاش نشده. تنها چیزی که می‌دانیم این است که کلمه “ASTRA” در سانسکریت معنای “سلاح” دارد.

12. رابرت تاپن موریس (Robert Tappen Morris)

رابرت تاپن موریس (Robert Tappen Morris)

در سال 1988، رابرت تاپن موریس، در حالی که هنوز دانشجوی هاروارد بود، اولین کرم موریس (The Morris Worm) جهان را ایجاد کرد؛ نوعی بدافزار طراحی شده برای گسترش از طریق اینترنت و جمع‌آوری اطلاعات در مورد سیستم‌های کامپیوتری. کرم موریس به سرعت از کنترل خارج شد و خسارات گسترده‌ای به سیستم‌های کامپیوتری وارد کرد. تخمین زده می‌شود که این کرم بیش از 6000 کامپیوتر در سراسر ایالات متحده را آلوده کرده است، حتی به کامپیوترهای نظامی نیز نفوذ کرده و تقریباً سیستم‌های ناسا را ​​کراش کرده است.

پس از دستگیری و محکومیت، موریس اولین فردی بود که تحت قانون جدید تقلب و سوء استفاده رایانه‌ای سال 1986 محاکمه شد، جایی که محکوم و به سه سال آزادی مشروط، 400 ساعت خدمات اجتماعی و جریمه 10000 دلاری محکوم شد.

موریس به یک چهره بحث‌برانگیز در جامعه امنیت سایبری تبدیل شده است. بسیاری معتقدند که موریس فقط هدف کپی کردن بدافزار خود به کامپیوترهای مدرسه را داشت تا کندتر به نظر برسند و سپس مدرسه مجبور شود آن‌ها را تعمیر یا به‌روزرسانی کند.

دیگران که او را می‌شناختند ادعا کردند که او آن را فقط برای دیدن گستردگی شبکه‌ها و اینکه اینترنت تا چه حد می‌تواند کرم او را گسترش دهد، ایجاد کرده است. اما شکی نیست که کرم موریس زنگ بیداری برای متخصصان امنیت بود و موریس را به یکی از بهترین و معروف‌ترین هکرهای جهان تبدیل کرد. برخی کارشناسان حتی تا آنجا پیش رفته‌اند که گفته‌اند این کرم صنعت امنیت را به شکلی که امروز می‌شناسیم، به وجود آورد.

13. تسوتومو شیومورا (Tsutomu Shimomura)

تسوتومو شیومورا (Tsutomu Shimomura)

در سال 1995، زمانی که کوین میتنیک یک هکر کلاه سیاه بود، تصمیم گرفت به کامپیوتر تسوتومو شیومورا، متخصص امنیت سایبری که از خطرناک ترین هکر های دنیا بود، نفوذ کند. باید بگوییم که این پایان خوبی برای میتنیک نداشت. شیومورا تصمیم گرفت با استفاده از مهارت‌های هک خود برای کمک به اف‌بی‌آی در ردیابی و پیدا کردن میتنیک، انتقام خود را بگیرد و با موفقیت او را دستگیر کند. این همکاری امکان همکاری هکرها با قانون را برجسته کرد و نقطه عطفی در تاریخ هک اخلاقی ایجاد کرد.

اما میراث شیومورا به عنوان یکی از بهترین هکرهای جهان فراتر از نقش او در سقوط میتنیک است. تخصص او در امنیت شبکه، رمزنگاری و معماری سیستم او را به یک مشاور، سخنران و مربی مورد تقاضا تبدیل کرد. او همچنین مدافع هک مسئولانه است و بر اهمیت استفاده از مهارت‌های فرد برای خیر عمومی و پایبندی به دستورالعمل‌های اخلاقی تأکید می‌کند. این بنیاد اخلاقی به سنگ بنای میراث او تبدیل شد و هکرهای آینده را به هدایت توانایی‌های خود به سمت خوبی به جای غیرقانونی تشویق کرد.

14. مارک آبنه (Mark Abene)

مارک آبنه (Mark Abene)

مارک آبنه با نام مستعار هکری “فیبر آپتیک” (Phiber Optik) شناخته شده و از خطرناک ترین هکر های دنیاست، به یکی از بدنام‌ترین هکرهای تلفنی تمام دوران تبدیل شده است. آبنه ابتدا به عنوان عضوی از گروه هکری “استادان فریب” (MoD) به شهرت رسید – گروهی با مهارت در هک کردن سیستم‌های مخابراتی و نفوذ به شبکه‌های تلفن.

دستاوردهای آن‌ها شامل کاوش در دنیای اسرارآمیز فریب تلفنی بود که شامل دستکاری سیستم‌های تلفن برای اکتشاف به جای قصد مخرب بود. با این حال، همه چیز در جولای 1992 به پایان رسید، زمانی که آبنه به همراه 4 عضو MoD به اتهام توطئه برای انجام کلاهبرداری رایانه‌ای پس از دسترسی به کامپیوترهای نهادهایی مانند AT&T، بانک آمریکا و آژانس امنیت ملی (NSA) متهم شد. بسیاری از افراد داخل و خارج از دنیای هکرها احساس می‌کردند که آبنه به عنوان یک نمونه انتخاب شده است و بر اساس استانداردهای دادگاه‌های قبلی قضاوت نشده است.

پس از آزادی از آزادی مشروط، آبنه به عنوان مشاور امنیتی مشغول به کار شد. او برای چندین شرکت از جمله IBM و اداره پلیس شهر نیویورک کار کرد. او همچنین شرکت مشاوره امنیتی خود به نام SecurityMetrics را تأسیس کرد. آبنه اکنون یک چهره محترم در جامعه امنیتی است. او به دلیل تخصص خود در امنیت کامپیوتر و توانایی خود در برقراری ارتباط مفاهیم پیچیده امنیتی به روش واضح و مختصر شناخته شده است.

15. لوید بلانکنشیپ (Loyd Blankenship)

لوید بلانکنشیپ (Loyd Blankenship)

لوید بلانکنشیپ، با نام مستعار هکری “منتور” (The Mentor) و از جمله خطرناک ترین هکر های دنیا، بیشتر به خاطر نوشتن “مانیفست هکرها” (Hacker Manifesto) شناخته شده است. این مانیفست که استدلال می‌کند هکرها مجرم نیستند بلکه کاوشگر و مخترع هستند، به یک سند اصلی در جامعه هکرها تبدیل شده و توسط بسیاری از هکرها به عنوان الهام‌بخش و دفاع از هک قانونی ذکر شده است.

بلانکنشیپ استدلال کرد که هکینگ یک ابزار ارزشمند برای تغییر اجتماعی است و ادعا کرد که هکینگ می‌تواند به ساخت دفاع در برابر حملات کمک کند. اما مانیفست هکرها از زمان انتشارش بحث‌برانگیز بوده است. برخی معتقدند که این مانیفست فعالیت غیرقانونی را ترویج می‌کند، در حالی که برخی دیگر معتقدند که این یک بیانیه ارزشمند از فلسفه هکرها است.

سهم بلانکنشیپ فراتر از مانیفست است. او به عنوان عضوی از گروه هکری “لژیون نابودی”، بخشی از صحنه اولیه هکینگ بود که پایه و اساس شیوه‌های مدرن امنیت سایبری را بنا نهاد. مشارکت او در جامعه هکینگ در مراحل اولیه آن به شکل‌گیری فرهنگ و اخلاق در حال تکامل مرتبط با هکینگ کمک کرد.

Kristoffer von Hassel: کم سن ترین هکر جهان

کریستوفر فون هاسل در سال 2008 متولد شد و در سال 2014، زمانی که تنها پنج سال داشت، توجه جهانی را به خود جلب کرد. این پسر جوان اهل سن دیگو، کالیفرنیا، پس از کشف یک نقص امنیتی در سرویس ایکس باکس لایو مایکروسافت، به عنوان جوان‌ترین هکر شناخته شده جهان تبدیل شد. در حالی که اکثر کودکان هم سن و سال او مشغول مهدکودک و بازی با اسباب‌بازی بودند، کریستوفر در حال کاوش پیچیدگی‌های سیستم‌های دیجیتال بود و سطحی از کنجکاوی و مهارت فنی را نشان داد که بسیار فراتر از سن او بود.

داستان کریستوفر فون هاسل گواهی بر توانایی بی‌پایان ذهن جوان است. او به عنوان جوان‌ترین هکر شناخته شده، با کشف یک نقص امنیتی در ایکس باکس لایو در سن پنج سالگی نشان داد که سن مانعی برای ایجاد مشارکت‌های مهم در زمینه امنیت سایبری نیست.

بزرگترین هکر ایران در جهان

APT42 یکی از گروه‌های هکری است که به دلیل فعالیت‌های سایبری گسترده و پیچیده‌اش شناخته شده است. این گروه به طور معمول به دولت ایران مرتبط دانسته می‌شود و به دلیل حملات هدفمند و پیچیده‌ای که علیه اهداف دولتی، شرکت‌ها و افراد در سراسر جهان انجام می‌دهد، شهرت دارد و از جمله بزرگترین هکر ایران در جهان است.

سخن آخر

در جهانی که اطلاعات دیجیتال در هر عرصه‌ای نقشی حیاتی بر عهده دارند، خطرناک ترین هکر های دنیا نقش‌های متناقضی را ایفا می‌کنند. برخی از هکرها با مهارت بالا، به عنوان نیروهای حفاظت از اطلاعات و ارائه راهکارهای امنیتی به میدان آیند. از سوی دیگر بسیاری از هکرهای با انگیزه سیاسی، مخرب و به تصور خود «برقراری عدالت اجتماعی» به دیوارهای دیجیتال نفوذ می‌کنند. این هکرها، چه در جبهه‌های مثبت قرار گرفته باشند و چه منفی، بر تکامل فضای سایبری تأثیرگذار هستند و همچنان قلمرو دیجیتال را شکل می‌دهند.

مقاصد بزرگترین هکرهای دنیا تفاوت فراوانی باهم دارد. بعضی تنها قصد داشتند جهان را به مکانی بهتر تبدیل کنند، برخی دیگر برای اثبات تئوری‌های UFO می‌کوشیدند، تعدادی به دنبال کسب درآمد بودند و برخی دیگر جویای شهرت. همه این افراد نقش مهمی در تکامل اینترنت و امنیت سایبری داشتند.

با توجه به خطرات ناشی از فعالیت‌های بزرگترین گروه هکر جهان، ضرورت پیشرفت در امنیت سایبری انکارناپذیر است. در نهایت آگاهی و احتیاط دربرابر حملات هکری، امری حیاتی برای حفظ تعادل و امنیت در دنیای متکی به تکنولوژی خواهد بود. همانطور که می‌دانیم، این جدال بین دفاع و نفوذ همچنان ادامه دارد و این ما هستیم که باید برای محافظت از داده‌های خود پیشقدم شویم.

سؤالات متداول

بزرگترین هکرهای دنیا چه کسانی هستند؟

بزرگترین هکر دنیا کیست؟ در لیست خطرناک ترین هکرهای جهان نام‌هایی مانند کوین میتنیک، جولیان آسانژ، الکسی بلان، و گروه‌هایی مانند انانیموس به چشم می‌خورد.

عواملی که بزرگترین هکرها را ترغیب به فعالیت می‌کند چیست؟

عوامل متعددی می‌تواند بزرگترین هکرها را ترغیب به فعالیت کند. برخی به خاطر ایدئولوژی‌های سیاسی یا اجتماعی، بعضی دیگر به دلیل سود مالی، و برخی نیز برای لذت بردن از چالش کرک کردن سیستم‌های پیچیده و یا اثبات مهارت خود در محیط سایبری اقدام به هک کردن می‌کنند.

جامعه چگونه می‌تواند از خود در برابر فعالیت‌های هکرها محافظت کند؟

جامعه می‌تواند با استفاده از ابزارها و روش‌های امنیتی مختلف، آموزش افراد در خصوص رویه‌های امنیتی، به‌روزرسانی مداوم نرم‌افزارها و سیستم‌های امنیتی، و همچنین به‌کارگیری متخصصین امنیت اطلاعات، از خود در برابر فعالیت‌های هکرها محافظت کند.

آیا این پست برای شما مفید بود؟

برای رای دادن روی ستاره بزنید.

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 2

اولین نفری باشید که به این نوشتار رای می دهید.

خطرناک ترین هاترین هافناوری

سعیده زنجانی

من شیفته خلق تصاویرم؛ خواه ابزارم قلمی باشد که روی بوم می‌رقصد یا کلماتی که صحنه‌های هزاررنگ در ذهن خوانندگان می‌آفرینند. از سال 92 تا به امروز مشغول نویسندگی هستم و ترجمه چندین کتاب در حوزه باستان شناسی، ژئوفیزیک و اقتصاد را در کارنامه‌ام دارم.

مقالات مرتبط

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا