...

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی: معرفی 15 پلتفرم فریلنسری

اقتصاد فریلنسری در حال رونق است و انتخاب پلتفرم مناسب می‌تواند راه را برای ایجاد یک شغل مستقل و پر رونق هموار کند. چه یک فریلنسر کارکشته باشید و چه تازه سفر خود را شروع کرده باشید، ما 15 تا از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را انتخاب کرده‌ایم که در آنها متخصصان با استعداد می‌توانند مهارت‌های خودشان را به چالش بکشند و وارد مسیر موفقیت شوند. از توسعه‌دهندگان، طراحان و نویسندگان گرفته تا بازاریابان، تحلیل‌گران داده و مدیران پروژه، این مطلب شما را با پلتفرم‌هایی که کاملا با مهارت‌های شما مطابقت دارند آشنا می‌کند.

5
(1)

سایت های فریلنسری به آزادکارها و دورکارها کمک می‌کنند تا فرصت‌های شغلی مربوط به تخصص‌شان را پیدا کنند. اگر شما هم به دنبال کسب درآمد از پلتفرم‌ های فریلنسری هستید، با معرفی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی همراه نجوافکت باشید.

فریلنسینگ چیست و فریلنسر کیست؟

فریلنسینگ به معنای آزادکاری است و به افرادی که به این صورت کار می‌کنند، فریلنسر می‌گویند. فریلنسرها افرادی هستند که به صورت خویش‌فرمایی کار می‌کنند و لزوما به کارفرما یا شرکت خاصی متعهد نیستند. این افراد در حوزه‌های مختلفی کار می‌کنند، از جمله موسیقی، نویسندگی، بازیگری، برنامه‌نویسی کامپیوتری، طراحی وب، طراحی گرافیک، ترجمه و تصویرسازی.

راه‌های شروع کار به عنوان فریلنسر

طبق آماری که در سال 2012 توسط Freelance Industry Report در آمریکای شمالی جمع‌آوری شد، تقریبا نصف فریلنسرها کار نوشتن انجام می‌دهد. مهارت اصلی 18 درصد از آنها نوشتن، مهارت اصلی 10 درصد از آنها ویراستاری یا ویراستاری انتشار و مهارت اصلی 10 درصد دیگر از آنها تبلیغ‌نویسی انتخاب شده بود. همچنین 20 درصد از فریلنسرها مهارت اصلی طراحی را انتخاب کرده بودند. مهارت‌های ترجمه (8 درصد)، توسعه وب (5.5 درصد) و بازاریابی (4 درصد) هم رتبه‌های بعدی این لیست هستند. در ادامه با معرفی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی همراه ما باشید.

سایت‌ های فریلنسری ایرانی معتبر

در ادامه برترین پلتفرم‌ های فریلنسری ایرانی را معرفی می‌کنیم.

1. وبسایت پونیشا (Ponisha)

پونیشا از پلتفرم‌ های فریلنسری

یکی از بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی، وبسایت پونیشا است که به عنوان خانه فریلنسرهای ایران شناخته می‌شود. اگر فریلنسر باشید، در این پلتفرم می‌توانید بهترین فرصت‌های کاری را پیدا کنید، با کارفرما تعامل داشته باشید، از صندوق امن پونیشا استفاده کنید، پروژه‌ها را جستجو کنید با برای پروژه‌ها پیشنهاد ارسال کنید.

پونیشا از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی برای کارفرمایان نیز مزایایی دارد. کارفرمایان می‌توانند به سادگی افراد متخصص را برای پروژه‌های خود پیدا کنند و علاوه بر استفاده از صندوق امن پونیشا، به هزاران متخصص دسترسی داشته باشند. در این پلتفرم به عنوان کارفرما می‌توانید نمونه کارهای متخصصان را بررسی کرده و بهترین پیشنهاد را انتخاب کنید. این مورد از پلتفرم‌ های فریلنسری در حوزه‌های مختلفی چون توسعه نرم‌افزار و آی‌تی، محتوا و ترجمه، طراحی و خلاقیت، بازاریابی و فروش و مهندسی و معماری فعالیت دارد.

2. وبسایت کارلنسر (Karlancer)

کارلنسر از سایت‌ های فریلنسری ایرانی

از بهترین سایت های فریلنسری معماری ایرانی که البته در حوزه‌های دیگر نیز فعالیت دارد، باید به وبسایت کارلنسر اشاره کنیم. برخی از مزایای این پلتفرم عبارتند از ثبت پروژه رایگان، پشتیبانی سریع، 2 درصد پاداش برونسپاری پروژه، پرداخت امن کارلنسر و دسترسی سریع به نیروی کار.

وبسایت کارلنسر از سایت های فریلنسری تایپ و دیگر حوزه‌ها، امکان کسب درآمد از طریق دورکاری را برای فریلنسرها فراهم می‌کند. همچنین کارفرمایان می‌توانند از طریق این پلتفرم، پروژه‌های خود در حوزه‌های طراحی وب و برنامه‌نویسی، تولید محتوا، طراحی گرافیک، تایپ، ترجمه و… را خیلی راحت به متخصصان بسپارند.

3. وبسایت انجام میدم (Anjammidam)

انجام میدم از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی

در معرفی بهترین پلتفرم‌های فریلنسری ایرانی و خارجی، باید به وبسایت ایرانی انجام میدم نیز اشاره کنیم. در این پلتفرم می‌توانید بسته‌های مختلف خدمات را بر اساس قیمت، سوابق فروشنده و نظر مشتریان قبلی مقایسه کنید، پروژه‌هایتان را با خیال راحت به افراد متخصص بسپارید، از پرداخت امن سایت بهره ببرید و در هزینه و زمان خود صرفه‌جویی کنید. جالب است بدانید که تا کنون بیشتر از 333 هزار سفارش در وبسایت انجام میدم ثبت شده است و عجیب نیست که از برترین سایت‌های فریلنسری برای ایرانیان به شمار می‌رود.

پلتفرم انجام میدم در حوزه‌های مختلفی چون برنامه‌نویسی و نرم‌افزارهای فنی، تایپ، ترجمه، نویسندگی و ویراستاری، تبلیغات و بازاریابی دیجیتالی، خدمات گرافیک و طراحی، خدمات دستیار مجازی کسب و کار، خدمات ویدئو و انیمیشن و خدمات موسیقی و صدا فعالیت دارد.

4. وبسایت پارس کدرز (Parscoders)

پارسکدرز از بهترین پلتفرم‌های فریلنسری ایرانی و خارجی

در معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی به وبسایت پارس کدرز رسیدیم که به عنوان اولین بازار کار آنلاین شناخته می‌شود. این پلتفرم از سال 1386 به عنوان اولین وبسایت برون‌سپاری فریلنسری ایرانی کارش را شروع کرد. پارس‌کدرز محیطی امن برای فریلنسرها و کارفرمایان ساخته است تا در کمترین زمان، پروژه‌های تخصصی به سرانجام برسند. در این سایت از بهترین پلتفرم‌ های فریلنسری روزانه صدها پروژه در دسته مهارت‌های مختلف منتشر می‌شود و اگر فریلنسر باشید، به کمک آن می‌توانید به راحتی کسب درآمد کنید.

برخی از دسته‌بندی‌های خدمات پارس کدرز در میان سایت‌ های فریلنسری ایرانی عبارتند از تایپ، ترجمه و ویرایش، طراحی وب، برنامه‌نویسی، بهینه‌سازی برای موتور جستجو، خدمات آموزشی، گرافیک، ویدئو و انیمیشن، دیجیتال مارکتینگ، نرم‌افزارهای مهندسی، گویندگی و دوبلاژ، نویسندگی و تولید محتوا، رسانه و معماری، ثبت داده‌ها و مدیریت، منبع‌یابی محصولات و تولید، حسابداری و منابع نیروی انسانی.

5. وبسایت پارس فریلنسر (Parsfl)

پارس فریلنسر از سایت‌های فریلنسری معتبر ایرانی و خارجی

در معرفی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی، به پلتفرم پارس فریلنسر می‌رسیم که شعارش این است: بیشتر با فریلنسرهای ماهر کار کنید. هزاران نفر روزانه از این وبسایت استفاده می‌کنند. اگر پروژه خاصی دارید، در ابتدا باید درخواست خود را در قالب یک پروژه در این وبسایت ثبت کنید. سپس می‌توانید فریلنسرها را با هم مقایسه و بهترین آنها را انتخاب کنید. پس از اتمام کار، اگر از نتیجه راضی بودید، هزینه را پرداخت می‌کنید.

اگر فریلنسر هستید، در حوزه‌های مختلفی می‌توانید در پارس فریلنسر کار پیدا کنید؛ از جمله مالی و حسابداری، مهندسی، ویدئو و انیمیشن، موسیقی و صدا، تایپ و ترجمه، مارکتینگ، طراحی و گرافیک. همچنین در این پلتفرم از سایت‌های مناسب فریلنسرها می‌توانید به عنوان کارفرما یا فریلنسر پروفایل شخصی خودتان را بسازید و به راحتی با مشتریان و کارفرمایان در ارتباط باشید.

6. وبسایت تایپیران (Typeiran)

تایپیران از سایت های فریلنسری تایپ

از بهترین سایت‌های فریلنسری برای نویسندگان و مترجمان باید به پلتفرم تایپیران اشاره کنیم که یک بستر آزاد برای انجام پروژه‌های تایپی، ترجمه، طراحی و تولید محتوا به صورت دورکاری است. این وبسایت بیشتر از 10 سال سابقه دارد و از امکانات مختلف آن می‌توانیم به آزمون‌های آنلاین، دوره‌های آموزشی، تست سرعت تایپ، شبکه اجتماعی تایپیران، آگهی استخدام و آموزش تایپ ده انگشتی اشاره کنیم. این وبسایت بیشتر از 500 هزار کاربر دارد و به عنوان اولین و بزرگ‌ترین مرکز تخصصی تایپ به صورت آزادکاری در ایران شناخته می‌شود.

7. وبسایت دورکاری (Doorkaari)

دورکاری از بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی

وبسایت دورکاری با بیشتر از 26 هزار فریلنسر و 3 هزار کارفرما نیز در میان بهترین پلتفرم‌ های فریلنسری ایرانی قرار می‌گیرد. از دسته‌بندی‌های مشاغل پرطرفدار در این پلتفرم می‌توانیم به خدمات موبایلی، دیجیتال مارکتینگ، تایپ و ترجمه، ویدئو و انیمیشن، موسیقی و صوتی، برنامه‌نویسی و توسعه انواع نرم‌افزارها و اموزش اشاره کنیم. اگر به دنبال بهترین سایت‌های فریلنسری برای طراحان گرافیک و سایر حوزه‌های تخصصی هستید، حتما به پلتفرم دورکاری نیز سر بزنید.

بهترین سایت‌ های فریلنسری خارجی

در ادامه این مقاله از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی، به معرفی برترین سایت‌ های فریلنسری خارجی می‌رسیم.

1. وبسایت آپورک (Upwork)

آپورک از بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی

از بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی باید به وبسایت آمریکایی Upwork اشاره کنیم که یک پلتفرم فریلنسینگ در کالیفرنیا است. این پلتفرم در سال 2013 راه‌اندازی شد و در مارس 2022، در لیست 100 کمپانی تاثیرگذار سال 2022 از مجله تایم قرار گرفت. در آپورک افراد و کارفرمایان می‌توانند با یکدیگر تعامل داشته باشند. مشتریان توضیحاتی در مورد کارشان و محدوده قیمتی که می‌خواهند پرداخت کنند پست می‌کنند تا فریلنسرها پروژه‌ها آنها را انجام دهند.

مشتریان ممکن است فریلنسرهای خاصی را به پروژه خود دعوت کنند یا پروژه‌ای را مستقیما برای فریلنسرهای مختلف بفرستند. وقتی مشتری فریلنسر مد نظر خود را انتخاب کند، قراردادی میان آنها برقرار می‌شود و تاریخی برای تکمیل پروژه به فریلنسر داده می‌شود. در مارس 2017 این پلتفرم از سایت‌ های فریلنسری خارجی حدود 14 میلیون کاربر در 180 کشور مختلف داشت.

2. وبسایت فایور (Fiverr)

فایور از بهترین سایت های فریلنسری خارجی

در معرفی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی، باید به سایت Fiverr نیز اشاره کنیم که یک بازار کار آنلاین برای خدمات فریلنسری است. این پلتفرم به فریلنسرها این فرصت را می‌دهد تا با افراد یا کارفرمایانی که به دنبال خدماتی خاص هستند، ارتباط بگیرند.

از پردرآمدترین مشاغل در وبسایت فایور از سایت‌های فریلنسری جهانی می‌توانیم به طراحی وب، مدیریت رسانه‌های اجتماعی، نمونه‌خوانی و تبلیغ‌نویسی اشاره کنیم. فایور یک پلتفرم جهانی است و فریلنسرها و مشاغل آن از 160 کشور مختلف می‌آیند. این پلتفرم در سال 2019 به بازار بورس نیویورک نیز رسید و در آنجا ثبت شد.

3. وبسایت PeoplePerHour

سایت PeoplePerHour از سایت های فریلنسری معماری

وبسایت بریتانیایی PeoplePerHour از بهترین پلتفرم‌ های فریلنسری خارجی به شمار می‌رود. این پلتفرم آنلاین به کسب و کارهای مختلف این فرصت را می‌دهد تا با فریلنسرهای متخصص آشنا شوند. این مجموعه در سال 2007 راه‌اندازی شد و در آگوست 2012 توسط مجله Wired UK به عنوان یکی از داغ‌ترین استارت‌آپ‌های اروپایی سال 2012 انتخاب شد.

4. وبسایت تاپ تال (Toptal)

تاپ تال از بهترین سایت های فریلنسری خارجی

تاپ تال هم یک پلتفرم فریلنسینگ است که کسب و کارهای مختلف را با مهندسین نرم‌افزار، طراحان، متخصصان مالی، مدیران محصول و مدیران پروژه مرتبط می‌سازد. این پلتفرم آمریکایی از بهترین سایت های فریلنسری خارجی در سال 2010 راه‌اندازی شد و در این زمینه 15 سال سابقه دارد.

5. وبسایت 99designs

وبسایت 99designs از بهترین سایت‌های فریلنسری برای طراحان گرافیک

وبسایت استرالیایی 99designs نیز از بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای ایرانیان به شمار می‌رود که پلتفرمی مخصوص طراحان گرافیکی است. این وبسایت در سال 2008 راه‌اندازی شد و در زمینه طراحی و گرافیک در میان بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی حرف اول را می‌زند.

6. وبسایت بیهنس (Behance)

بیهنس از سایت‌های فریلنسری جهانی

وبسایت Behance از بهترین سایت های فریلنسری خارجی از کمپانی Adobe است که بیشتر روی نمایش و کشف اثر خلاقانه تمرکز دارد. این پلتفرم در سال 2005 راه‌اندازی شد و در حال حاضر بیشتر از 24 میلیون کاربر دارد. در بیهنس افراد می‌توانند پروفایل شخصی خودشان را بسازند و پروژه‌هایشان را به اشتراک بگذارند.

همه کاربران (چه در وبسایت ثبت نام کرده یا نکرده باشند) می‌توانند پروژه‌ها را ببیند و روی آنها نظر بگذارند. همچنین اعضای این پلتفرم می‌توانند کاربران دیگر را دنبال کنند. پلتفرم Behance از بهترین سایت‌ های فریلنسری خارجی برای همکاری آنلاین و کار از راه دور به شمار می‌رود و جوایز زیادی در سال‌های مختلف گرفته است.

7. وبسایت دریبببل (Dribbble)

دریبببل از سایت‌های مناسب فریلنسرها

در معرفی سایت‌های فریلنسری معتبر ایرانی و خارجی، حتما باید به Dribbble نیز اشاره کنیم؛ یک پلتفرم آنلاین فریلنسری برای طراحان دیجیتالی. در این وبسایت علاوه بر این که طراحان دیجیتالی می‌توانند کارشان را به اشتراک بگذارند، می‌توانند وارد پروژه‌های آزادکاری مربوط به تخصص‌شان بشوند و کسب درآمد کنند. سایت دریبببل در سال 2010 به طور رسمی راه‌اندازی شد و در حال حاضر بیشتر از 16 میلیون کاربر دارد.

8. وبسایت فلکس جابز (FlexJobs)

فلکس جابز از سایت‌های فریلنسری برای نویسندگان و مترجمان

وبسایت FlexJobs به عنوان بهترین پلتفرم برای مشاغل آنلاین خارجی شناخته می‌شود و با کمپانی‌های بزرگی چون اسپاتیفای، نتفلیکس و ردیت همکاری دارد. در این پلتفرم بیشتر از 136 هزار پروژه کاری در حوزه‌های گوناگون از بیشتر از 7800 کمپانی مختلف وجود دارد. کاربران فلکس جابز نیز به بیشتر از 10 میلیون نفر می‌رسند و عجیب نیست که از بهترین سایت‌ های فریلنسری خارجی به شمار رود.

راه‌های شروع کار به عنوان فریلنسر

اگر دوست دارید به عنوان فریلنسر شروع به کار کنید، ابتدا باید مهارت‌های خودتان را در یک تخصص خاص بالا ببرید. به عنوان مثال اگر تخصص شما در حوزه طراحی و گرافیک است، می‌توانید در انواع کلاس‌های آنلاین یا حضوری برای تقویت مهارت‌های خود شرکت کنید و پروژه‌های بهتری بگیرید. سپس می‌توانیم با ثبت نام در بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی و پلتفرم‌های آنلاین، شغل‌های فریلنسری مربوط به تخصص خودتان را پیدا کنید و از طریق تکمیل پروژه‌های مختلف، کسب درآمد کنید.

شرایط عضویت در سایت‌های فریلنسری

عضویت در پلتفرم‌ های فریلنسری معمولا شرایط خاصی ندارد. البته در برخی از آنها برای تایید تخصص شما، شاید نیاز باشد در آزمون‌هایی شرکت کنید یا نمونه کارهایتان را بفرستید.

مزایای فریلنسری در ایران و خارج

مزایای فریلنسری در ایران و خارج

از مزایای فریلنسری می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • زمان و محل کار منعطف
  • نداشتن مدیر یا رئیس
  • عدم وجود کاغذ‌بازی‌های اداری
  • انتخاب فریلنسری به عنوان شغل دوم برای افزایش درآمد
  • امکان فعالیت در حوزه‌های مورد علاقه
  • امکان یادگیری مهارت‌های جدید
  • افزایش روزافزون نیاز به فریلنسرها
  • امکان کار در پروژه‌های بین‌المللی

کلام آخر

در این مطلب با معرفی بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی همراه شما بودیم. شما از کدام یک از پلتفرم‌ های فریلنسری استفاده کرده‌اید؟ در قسمت نظرات همراه ما باشید.

سوالات متداول

کدام سایت‌های فریلنسری ایرانی معتبر هستند؟

وبسایت‌های پونیشا، کارلنسر، انجام میدم، پارس کدرز، پارس فریلنسر، تایپیران و دورکاری.

بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی کدامند؟

وبسایت‌های آپورک (Upwork)، فایور (Fiverr)، PeoplePerHour، تاپ تال (Toptal)، سایت 99designs، بیهنس (Behance)، دریبببل (Dribbble) و فلکس جابز (FlexJobs).

چگونه در سایت‌های فریلنسری خارجی کار پیدا کنیم؟

بعد از ثبت نام در این پلتفرم‌ها، می‌توانید با توجه به تخصص خودتان به دنبال پروژه‌های مختلف بگردید و برای انجام آنها درخواست بفرستید.

آیا این پست برای شما مفید بود؟

برای رای دادن روی ستاره بزنید.

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 1

اولین نفری باشید که به این نوشتار رای می دهید.

ترین هاتاریخ و فرهنگسرگرمیشبکه های اجتماعیفناوریکسب و کار و اقتصادمحبوب ترین ها

مونا جلالی

در سال 1398 از دانشگاه آزاد پرند در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مترجمی زبان انگلیسی فارغ‌التحصیل شدم. از همان زمان وارد حوزه‌ی تولید محتوای سینمایی شدم و ویراستاری محتوای سایت و تنظیم محتوای سایت در بخش فیلم و سریال را هم انجام داده‌ام. شیفته‌ی سینما و دنیای بی‌کرانش هستم و با گذراندن دوره‌های سینمایی مختلف سعی دارم بهتر فیلم ببینم و درک درست‌تری از فیلم‌ها پیدا کنم. سینما برای من بخشی جدایی‌ناپذیر از روتین روزانه‌ی زندگی‌ام است و در نجوافکت سعی دارم بخشی از تجربه‌هایم را با خوانندگان به اشتراک بگذارم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا